ZiNKraamzorg is nu de Kraamvogel!

Deel dit bericht

ZiNkraamzorg en de Kraamvogel zijn zusterorganisaties en bieden in een groot deel van Nederland kraamzorg aan. Sinds 1 januari 2021 is de naam ZiNkraamzorg gewijzigd in de Kraamvogel. Dat betekent dat onze gezinnen vanaf 1 januari kraamzorg ontvangen van dezelfde kraamverzorgenden, maar dan in een ander uniform.  En natuurlijk kunnen onze gezinnen blijven rekenen op dezelfde professionele zorg door onze enthousiaste en betrokken kraamverzorgenden.

 

De Kraamvogel: de meest vertrouwde kraamzorg

Onze kraamverzorgenden komen bij gezinnen in vrijwel het hele midden en noorden van ons land. En bij al die gezinnen werken kraamverzorgenden die allemaal gek zijn op hun vak. En die niets liever doen dan gezinnen een goede start geven na de geboorte van een nieuw gezinslid.